Trabzonspor’u taşıyacak olan özel uçak saat 14.30’da havalanmak üzere hareket etti. Ancak pistin başına giden uçak, bir süre sonra tekrar aprona döndü. Edinilen bilgilere göre arıza kaydı veren Trabzonspor uçağı, apronda teknik ekip tarafından kontrolden geçirildikten sonra saat 15.00’de Kastamonu’ya hareket etti.

Çiçeklerle karşılandılar

Uçakla Kastamonu’ya gidip, buradan karayoluyla Karabük’ün Safrabolu İlçesi’ne giderek kampa giren Trabzonspor’u taraftarları karşıladı. Takımın konaklayacağı otelin önünde bekleyen taraftarlar, otobüsü gördükleri anda meşaleler yakıp, tezahürat yaptı. Ersun Yanal ve Kaptan Onur’a çiçek veren Bordo-Mavililer, Onazi’yi omuzlara aldı. Onazi de onlarla birlikte tezahürat yaptı.

‘Bir seri yapıp tırmanacağız’

Karadeniz ekibinin oyuncuları, Karabük yolculuğu öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftaki Konyaspor mücadelesinde ortaya koyduğu performans ile sağ bekte tekrar formayı kapan Zeki Yavru, çıkış süreci için bir seriye ihtiyaç duyduklarını belirtti. “Bir seri yakalayacağız ve tırmanışımız başlayacak” mesajlarını veren deneyimli futbolcu, “İyi bir takım olduğumuzdan ve potansiyelimizden en küçük şüphemiz hiç olmadı. Konya maçı sadece bir başlangıç. Bunu Karabük’te de sürdürmek için en iyi şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.