Bordo-Mavili camiada bu sezon değil şampiyonluk ilk dört bile hayal gibi görünüyor. Trabzonspor’da taraftarların yönetime, teknik heyete ve futbolculara güveni kalmadı. Bu sezonki tek kazanç ise Yusuf, Kadir ve Zeki Ayvaz gibi genç oyuncuların kazanılması oldu.

TRABZONSPOR KÜÇÜLÜYOR

Trabzonspor bu sezonda lige havlu atmak üzere… Trabzonspor camiasının takımlarına bu sezon içinde güveni kalmadı. UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme turlarında zayıf rakiplerini geçen, gruplarda da Lazio dışındaki kendisinden 3 gömlek küçük takımları yenerek lider olan Trabzonspor, ligde ise adeta geçen yılki kara tablosunun bir benzerini yaşatıyor. Trabzonspor camiası ise “Trabzonspor artık bu seneden de geçti. Oynadığı futbolla bize umut vermiyor” yorumlarını yaparak teknik direktör Akçay için istifa homurdanmalarına başladı.

YENİLGİ AKÇAY’I SALLAR

Trabzonspor’da sezon başı yapılan Bosingwa, Aykut ve Malouda gibi yıldız transferleri taraftarları heyecanlandırmış ve sezonun ilk maçlarında taraftarlar takımlarını yalnız bırakmamıştı. Sonrasında ise sahada oynadığı ‘aciz’ ve sürekli dayak yiyen boksörün gard alması gibi oynayan Trabzonspor, taraftarlarını küstürdü. Taraftarlarda Avni Aker’i doldurmaz oldu. Trabzonspor, şimdi gelecek hafta kendi sahasında Eskişehirspor ile kritik bir maça çıkacak. Bu maçta alınacak olası bir yenilgide ise Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın koltuğu sallanacak.

TEK KAZANÇ GENÇLER

Trabzonspor taraftarlarının bu sezondaki tek sevindiği ve mutlu olduğu nokta ise uzun yıllardır kadrosundan genç oyuncu çıkaramayan Trabzonspor’un bu sezon, Yusuf, Kadir ve Zeki’yi kazanmış olması olarak görülüyor. Abdulkadir ve Caner’in de yedek kulübesinde olması da ayrıca sevindirici. Trabzonspor taraftarları, bu sezonda Trabzonspor’dan yana umutlarının tükendiğini ifade ederek, “Biz Trabzonspor’u Karadeniz’in sert dalgaları gibi sert ve yırtıcı futbol oynadığı için, İstanbul’a başkaldırdığı için sevdik. Ama bu sezon görüyoruz ki sadece savunmada oynuyoruz. Trabzonspor’a yakışmayan futbol oynatan Akçay’ı ise uyarıyoruz” yorumlarını yaptılar.