Trabzonspor'da Altuğ Atalay'ın görevden alınıp Gökhan Dinç'in göreve getirilmesine ilk tepki TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol'dan geldi.

Trabzonspor'da bugün hareketli saatler yaşandı. Kurumsal İletişim Sorumlusu Altuğ Atalay'ın görevden alınıp yerine Gökhan Dinç'in getirilmesi ile tartışmalar başladı. Trabzonspor'un kulübün önemli bir mevkisine Trabzonlu olmayan Gökhan Dinç'i getirmesi tartışmaların sebebi oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol bu görev değişikliğine sert tepki gösterdi. Cevat Kol konuyla alakalı olarak iu açıklamayı yaptı:

"Trabzonspor Yönetim Kurulu bu görev değişikliği ile Trabzon basınına hakaret etmiştir. Gece gündüz şikeyle mücadele eden Trabzon basınının yerine Beşiktaş basını tercih edilmiştir. Altuğ Atalay gibi mesleğini mükemmel yapan bir insana yapılan haksızlık Trabzon basınına yapılmıştır. Öze dönüş diye yola çıkan insanların kendi özündekileri saf dışı bırakarak başka kulüplerle özdeşleşmiş insanları göreve getirmeleri üzücüdür."