Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Trabzon Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenledi

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

İçinizde destek olan olmayan arkadaşlar var. Bizim için süreç bitmiştir. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda iletişimimizi had safhaya çıkarıp bu camiaya yararlı olmaya çalışıyoruz.

Biz yıllardan beri söylüyoruz. Öncelilkel Trabzonspor sevdalıların sonrasında da Temiz Futbol isteyen paydaşlarının hizmetkarı olarak göreve talip olduk. Öncelikle Trabzonspor sevdalılarına hizmet edeceğiz. Sınır tanımadan. Sonrasında da Trabzonspor"un adalet sahibi olarak Türk futbolunu temizleme misyonu vardır. Orda da mücadelemiz sınır tanımadan olacak.

Emer hırsızlarının korkulu rüyası, temiz futbol ailesinin de hizmet karı olarak çalışacağız. Burada da sınır tanımayacağız. Futbol bir temaşa bir eğlencedir. Futbolu çıkarı için kullanan insanlarla temiz futbol isteyen bütün paydaşların mücadele etmesini inanıyorum.

Sosyal aktiviteyi hayata geçirirken gelecekte çocuklarımıza güzel bir zemin bırakmak zorundasınız. Yöneticilerin Ahlaksız olabileceği diye bir söz yoktur o cümlede. Biz bu konuya özen göstererek Türk futbolunu ahlaklı bir zemine oturtmak zorundayız.

Evet bizim misyonumuz gereği diyoruz. Geldğimiz bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Uzun soluklu bir mücadele olacak. Ben inanıyorum ki Türk futbolunun içinde namus paydaşları çoktur. Eğer biz Türk futbolunu temizleyip gelecek nesillere Ahlaklı bir şekilde bırakmak istiyorsak bunun en önemli etkeni de siz değerli basın mensupları olacaktır.

Onlar karar vreecekler. 3 Temmuz sürecinde önümüzde güzel bir fırsat vardır. Kapatılmaya çalışıldı. Ama biz bunun öncüsü olarak Temiz futbol için bütün paydaşlarla sınır tanımadan mücadele vereceğiz.

Basın mensupları da bu noktada sınav verecekler. Ama verdikleri sınavda başarıl olurlarsa bu millet onları baş tacı yapar ama veremezlerse biz de onları toplumun önüne atmak görevimiz olacaktır.

Yıllardan beri konuşuyoruz. Bazen de haksızlıklara mücadeleyi kavgacı olmada adlediyorlar. Ama biz Trabzonspor başkan yardımcısı iken bunları yaptık. Trabzonspor Başkanlık koltuğu önemli kutsaldır. Trabzonspor'un başknı konuşmaz icraat yapar.

Canlı yayın tekliflerini kabul etmememizden kimse anlam çıkarmasın. Trabzonspor başkanı konuştuğunda Türkiye gündemini belirler. Biz de bu noktada Trabzonspor'a hizmet etmek önleceğimizdir. 

Görev dağılımı yapıldığında kimden açıklama yapıldığını göreceksiniz.

Mazbata töreni yarın 11:00'da yapılacak.

Trabzonspor"un önümüzde ki kadrosu ile çalışıyor. O da 1461 Trabszon'un hocası Reşit Akçay"dır. İnşallah 1461 o kadro ile nasıl gönüllerde taht kurduysa tekrar o yürekli kadro kurulacaktır.

YUSUF ERDOĞAN'DAN VE SERCAN KAYA'DAN KUTLAMA

Trabzonspor'da eski yönetim ve teknik kadronun daha önce aldığı karar göre 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan ve Rizespor'un oyuncusu Sercan Kaya'dan 1461 Trabzon'un eski hocası Mustafa Reşit Akçay'ı resmi twitter hesabı üzerinden kutladılar. Başkan Hacıosmanoğlu'nun açıklaması üzerine Trabzonspor'un yeni teknik adamı Mustafa Akçay oldu. Yusuf Erdoğan twitter hesabı üzerinden Akçay'ı, "Mustafa hocamızı tebrik ediyorum Allah utandırmaz İnşallah" şeklinde Sercan Kaya ise, "Çok değerli hocam Mustafa Reşit Akçay 'a başarılar dilerim" şeklinde kutlama mesajı yayınladılar.kadro kurulacaktır.