Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindekileri Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu karşıladı. Hacıosmanoğlu ve Köseoğlu’nun sohbeti spor, kadın, siyaset ve Trabzon’un geleceği üzerine şekillendi. Ziyarette Köseoğlu, "Trabzonspor, Trabzon’umuzun siyaset üstü en önemli marka değerlerinden biridir. Anadolu’nun şahlanışının temsilcisidir. Yeniden altın çağını yakalayabilmesi için hem bir taraftar, hem üye, hem de siyasetçi olarak her türlü desteği vermek her Trabzon’lu ve Trabzonspor’lunun görevidir. Bir kadın siyasetçi olarak biz de üzerimize düşen her türlü katkıyı vermeye hazırız. Trabzonspor Kadın komisyonu üyesi olarak asıl yönetimde de kadın yöneticilerin olması gerekiyor” dedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Köseoğlu’nu tasdik ederek, “Her alanda kadın elinin değmesi fark oluşturur. Bizim de yönetimde kadın yönetici olması gerekirdi, önceki adaylığımda listemizde kadın yönetici adayımız vardı ama bu dönem olmadı, olmalıydı” ifadelerini kullandı.

Ayşe Sula Köseoğlu’na Trabzonspor Kulübü ziyaretinde Trabzonspor’un avukatı ve aynı zamanda Trabzon Barosu Başkanı Orhan Öngöz, spor camiasının sevilen isimleri Adnan Bayram ve Erol Şahin Birsen ile Av. Mahmut Yazıcı eşlik etti.
Editör: TE Bilişim