Trabzonspor’dan transfer atağı... Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde önemli bir başarıya imza atarak 2.turda Juventus ile eşleşen fakat ligde istenilen performansı gösteremeyen Trabzonspor,  hem UEFA’da daha ileriki turlara çıkmak hem de ligin ikinci yarısında başarılı olmak için kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Sezon başında Malouda ve Bosingwa gibi iki dünya yıldızını kadrosuna katarak sükse yaratan Bordo-Mavililer’in şimdiki hedefinde ise yine dünyaca ünlü isimler var.

GOLCÜ YILDIZ OLACAK

Trabzonspor’un olmazsa olmaz olarak düşündüğü golcü transferi için listesinde, Adebayor, Berbatov, Ronaldinho, Sissoko ve sezon başında Fenerbahçe’nin alamadığı Oscar Cardozo var. Bu oyunculardan birini kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor maddi kaynak ararken, bu transferi ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nun desteği ile yapacağı belirtiliyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yine kaliteli bir orta saha oyuncusunu da kadrosuna katmak istiyor.

YERLİLERE TAKAS FORMÜLÜ

 Galatasaray’lı Engin Baytar, Kasımpaşaspor’lu Özer Hurmacı ile anlaşan Trabzonspor, bu oyuncuların kulüpleri ile de görüşme hazırlığına girdiği belirtildi. Öte yandan Bordo-Mavililerin, Gaziantepspor’dan Cenk, Muhammet ve Orhan, Kayserispor’dan Ömer, Elazığspor’dan Serdar Gürler, Bursaspor’dan Şener ve Akhisar Belediyespor’dan Uğur Demirok’u da takas yöneti ile kadrosuna katmayı planladığı belirtildi. Trabzonspor bu oyunculara karşılık ise Adrian, Janko, Alanzinho, Volkan, Giray ve Batuhan gibi isimleri takasta kullanacak.