Oscar Cardozo, Benfica’dan ayrılmak için gün sayıyor. Bordo- Mavililer ise iyi bir golcüyle transferde sükse yapmak istiyor. Uzun süredir taraflar görüşse de anlaşma bir türlü sağlanamamıştı. Cardozo’ya Leicester’ın talip olmasıyla işler karıştı. Ancak İngiliz ekibinden kısa sürede, “Cardozo’yla ilgilenmiyoruz” şeklinde yalanlama geldi. Bir diğer talip olan Lokomotiv Moskova ise Paraguyalı yıldızı bir türlü ikna edemedi. Yıldız forvet için artık tek alternatif olarak Trabzonspor kaldı. Bordo-Mavili cephede de benzer gelişmeler yaşanıyor. Fırtına’nın adayları arasında yer alan Bafetimbi Gomis’ten kötü haber geldi. 

Diouf yönetimi bunalttı 
Fransız yıldız, “Türkiye’de sadece Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir İstanbul takımında oynarım” mesajını gönderdi. Diouf konusunda ise bir türlü ilerleme kaydedilemedi. Senegalli forvetin sürekli başka ekiplerle görüşmesi ve fiyat yükseltmesi yönetimin bu oyuncudan vazgeçmesine neden oldu. Kısacası Trabzonspor’da da şu anda tüm yollar Oscar Cardozo’ya çıkıyor!

Benfica’nın golcüsü hazır
Portekiz ekibinin başkanı Luis Vieira, Oscar Cardozo’nun yerini doldurmak için elini çabuk tuttu. Belçika basınına göre Vieira, Standard Liege’in yıldızı Michy Batshuayi’nin transferini büyük ölçüde bitirdi. Cardozo’yu en az 5 milyon Euro’luk bedelle elden çıkartmaya hazırlanan Benfica, 20 yaşındaki golcüyü 8 milyon euro'ya kadrosuna katacak.
Editör: TE Bilişim