Dünya yıldızlarını kadrosuna katarak 3 kulvarda da başarı bekleyen Trabzonspor yönetiminin ilk hedefi Cardozo'nun yanına bir forvet transferi gerçekleştirmek.

İLK HEDEF FORVET

Bu konuda Mitroglou ile kiralık olarak anlaşma sağlayan yönetim, Colman ve Malouda'yı elden çıkartmadan futbolcuyu duyurmak istemiyor.

Türkiye'de yabancı kontenjanı nedeniyle kulübün kendilerini göndermek zorunda olduğunun farkında olan iki futbolcu da, zorluk çıkartıyor. Anlaşma sağlanan Mitroglou ve Van der Vaart'ın Trabzon'a getirilmesi halinde sözleşmeleri fesih için pazarlık aşamasında olan iki Trabzonsporlu futbolcunun eline koz verilmiş olacak.

Trabzonspor yönetimi bu nedenle anlaşma sağladığı yabancı futbolcuları duyurmaktan çekinirken, Mitroglou ve Van der Vaart cephesi ise transfer sürecinin daha fazla uzaması halinde sağlanan anlaşmanın iptal olacağının sinyalini veriyor.

MEVLÜT ERDİNÇ PİYASA YAPIYOR


Karabükspor'un evinde oynadığı St. Etienne maçı sonrasında, St. Etienne forması giyen milli futbolcu için de girişimlerini sürdüren Trabzonspor yönetimi yerli futbolcuya teklifini sundu. Mevlüt Erdinç ile görüşmeler olumlu ilerlemesine rağmen kesin bir anlaşma sağlanamadı. Erdinç'in İstanbul takımlarıyla da görüşmelerini sürdürdüğü, Trabzonspor'u fiyat arttırımında kullanmaya çalıştığı yönünde iddialar var.

YUMLU'NUN PERFORMANSI ISRARDAN VAZGEÇİRDİ


Vahid Halilhodzic'in ısrarla istediği diğer bir oyuncu ise, tecrübeli futbolcu Kolo Toure, Trabzonspor yönetimi yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlamasına rağmen yine yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle bu transferi de askıda bekletmek zorunda kalıyor. Toure'nin askıda bekleme süresinin uzun olmasında transferin iptali söz konusu değil. Fakat Mustafa Yumlu'nun gösterdiği performans sonrası Vahid Halilhodzic'in bu transferde gösterdiği ısrardan vazgeçtiği öğrenildi. Alexandru Bourceanu'nun düz konuşalara başlaması ve sakatlığının uzun sürmeyecek olması nedeniyle Toure transferi, Trabzonspor cephesi tarafından iptal aşamasında.

HaberTS.com / Ali Çil
Editör: TE Bilişim