Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile kendi sahasında oynadığı lig maçına Adrian’ın attığı golle iyi başladı. Ancak ardından Çaykur Rizespor beraberliği yakaladı. Fakat ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Volkan, eski maraton bölümünde Çaykur Rizespor’un kullandığı taç sırasın rakibinin önüne geldi. Ancak bu  sırada tribünden bir taraftar Volkan’a karşı bir şeyler söyledi. 

Taraftarın bu söylemine dayanamayan Volkan, ardından yedek kulübesine kendisini dışarı çıkarmasını istedi. Daha sonra gözyaşlarını tutamayan Volkan’ı hem Trabzonporlu futbolcular hem de Rizesporlu futbolcular sakinleştirmeye çalıştı. 
Fakat sakinleşmeyen Volkan, gözyaşlarını formasına silerken, bir taraftan da saha dışına çıktı. Direk soyunma odasına giden Volkan’ın, Teknik Direktör Mustafa Akçay, koşarak yanına gitti. 

Burada futbolcu ile konuşan Akçay, sonrasında ise Malouda’yı Volkan’ın yerine oyuna aldı. 

Taraftarların Volkan’a ne dediği ise henüz bilinmezken, gözyaşlarına neden olacak kadar ağır sözler söylemiş olabileceği kaydediliyor. 

Bu noktada takımın iyi de oynasa kötü de oynasa taraftarların saha içinde top koşturan futbolcusuna destek olacağı yerde bu şekilde sorumsuz davranması ise dikkat çekici bulundu. 

Volkan Şen ile diyaloğa giren 4 taraftar ise emniyet birimleri tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.