Trabzonspor Kulübü Resmi Dergisi, Mart sayısıyla 108. kez okuyucularıyla buluşuyor. Mart sayımız, aramızdan ayrılışının onuncu yılını geride bıraktığımız efsane futbolcumuz kaptan Cemil Usta'nın posteri hediyeli.

Ayın portresi köşemizde Cemil Usta'nın yer aldığı dergimizin kapak konusu Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas. Kafkas, dergimize verdiği röportajda "Bu şehrin kanı da benimki gibi deli akıyor" diyor…
 
"TrabzonCell" köşemizde Onur Kıvrak taraftarlarımızın sorularına cevap verirken, "anket" köşemizde kadromuza devre arası transfer döneminde katılan Uğur Dündar yer alıyor. Yine aramıza yeni katılan oyuncularımızdan Alim Öztürk ve Basketbol takımımızı sırtlayan tecrübeli oyuncumuz El Amin'in de röportajının yer aldığı 108. sayımızda okunacak yine bir çok konu yer alıyor.
 
Ocak sayımızdan itibaren yayınlamaya başladığımız 1970'lerin Trabzonsporuna ışık tutan Bordo-Mavililer'in ilk röportaj dizisi bu ay da devam ediyor. Okurlarımız Mart sayısında Tuncay Mesçi'nin yer aldığı bu sayfalarda efsanenin hiç bilinmeyen yönlerini keşfediyor.
 
"Ridos" isimli albümüyle farklı bir çalışmaya imza atan Cem Tarım ile yaptığımız söyleşide, sanatçı "Patoz çıktı, meci bozuldu" diyor.
 
Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Salih Kalyon ile Trabzon ve Trabzonspor üzerine yaptığımız röportajı, Uğur Biryol'un "Serander" yazısını, 1461 Trabzon'un başarılı oyuncularıyla yapılan söyleşiyi, Faruk Bozkır'ın "Altyapı gerçeği" başlıklı yazısını ve daha bir çok konuyu okumak isteyen taraftarlarımızı TS Club ve gazete bayilerine bekliyoruz.
 
Dergimizdeki araştırma yazılarından başlıklar işe şöyle:
 
Teknolojinin Futbol Durağı
Mehmet Fırat'ın araştırma yazısında, hayatımızın her alanına nüfuz eden teknolojinin “güzel oyun” futbolu nasıl etkilediğini ele alıyor.

Geçmişten Bugüne Mektuplar

Ali Eroğul, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon İdman Gurubu Fahri Reisliğini nasıl kabul ettiğini tarihin notlarıyla ortaya koyuyor…

Dış Hatlar

Emir Güney, 1989’da Liverpool ile Nottingham Forest arasında oynanan karşılaşmada, tek endişenin hooliganizm olmadığını gözler önüne serdiği, 96 futbolseverin hayatını yitirdiği Hıllsborough Faciası'nı hatırlatıyor...





Editör: TE Bilişim