Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban Trabzonspor kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile İstanbul’da bir araya geldi.

Balaban yapılan görüşme ile ilgili olarak TÜFAD yönetim kurulu adına yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Trabzonspor kulübü başkanı olduğunda Trabzon’daki makamında ziyaret etmiştik. Bu ziyaret daha çok Trabzon futbolu ile ilgili neler yapılabilir doğrultusunda bir görüşme idi.

İbrahim Hacıosmanoğlu ile samimiyetimiz Trabzonspor’da başkan yardımcılığı yaptığı dönemlere dayanır. Kendisinden o yıllardan bu güne kadar geçen süreçte şahsım ve temsil ettiğim TÜFAD camiası olarak hep sevgi ve saygı gördük. Bizde kendisine bunun karşılığında TÜFAD ailesi olarak bu doğrultudaki samimiyetimiz ilettik.

Başkan Nurettin Balaban görüşme sürecinde, Başkanımızdan TÜFAD camiasından isteklerini ve beklentilerini sorduk. Trabzon futbolunun mabedi Yavuz Selim sahasının Trabzon futbolu için önemini ve bu saha için neler yapılabilir onu konuştuk. Trabzonspor kulübünün kendi insanı ile büyük olduğu ilkesinden yola çıkarak, kendi dokusuna uygun futbolcu ve teknik kadroları oluşturup, üreten, ürettiğini değerlendiren bir yapılanma ile 1970-1980 li yılları tekrar yaşamak için gelinen noktada birlik beraberlik içinde neler yapabiliriz konusunda istişarelerimiz oldu.

Bu ziyaret esnasında Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu‘nu bu gün gelinen noktada Trabzonspor’un hak ettiği haklarının geri alınması, var olan haklarının korunması ve yeni haklar alınması konusunda çok kararlı olduğunu, Trabzonspor başkanı olarak her saniyesinin Trabzonspor’un geleceği adına ne kadar önemli olduğunu gördük.

Bizlerde görüşme ışığında; Trabzon ve Ülke futboluna hizmet etmeyi ilke edinen futbol antrenörlerimiz ile Trabzonspor’un tüm şampiyonluklarında teknik adam olarak görev yapmış, o günkü şampiyon kadrolarda futbol oynamış, Trabzon ‘u Avrupa ve Dünya futboluna tanıtmış futbol antrenörlerinin oluşturduğu TÜFAD camiası olarak kendilerine dün olduğu gibi, bu günde her zaman ve her şartta Trabzonspor’un yanında olduğumuzu, bu konudaki samimi karalılığımızı ilettik.