Trabzon’da bir Türkcell bayiinde çalışanların giydiği sarı lacivert tişörtler tepki görünce Trabzonspor formaları ile değiştirildi.

Trabzon’da Kahramanmaraş Caddesi üzerinde bulunan bir Türkcell bayiinde genel merkez tarafından çalışanların giymesi için gönderilen sarı lacivert renkteki tişörtler çalışanlar ve vatandaşlar tarafından tepki görünce Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara duruma el attı.


Eski Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara kendisine durumun bildirilmesi üzerine işletme sahibi Zek Kavanoz'uarayarak tişörtlerin tepki görebileceğini söyledi. Bunun üzerine Türkcell genel merkezi ile görüşen Kavanoz, olumlu yanıt alınca çalışanların tişörtleri Trabzonspor formaları ile değiştirildi.

Engin Kara, “işletme sahibi Zeki Kavanoz bizim arkadaşımız. Kendisine durumu ilettik. O da genel merkezle konuşup Trabzonlular’ın tepki gösterdiği bu durum karşısında duyarlı davranarak çalışanlarına Trabzonspor forması giydirdi. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.