2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nın ikinci gününde ev sahibi Türkiye ve El Salvador takımları Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Brezilyalı hakem Sandro Ricci'nin yönettiği mücadeleyi ev sahibi 3-0 kazandı.
Maça etkili başlayan Türkiye 9. dakikada golü buldu. Sağ kanatta topla buluşan Cenk çizgiye inerek topu ceza sahası içerisindeki Salih ile buluşturdu. Salih düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi Türkiye'nin turnuvadaki ilk golünü attı.
 
El Salvador takımı Jairo Henriquez'in bulunduğu sol kanatta etkili olmaya çalışırken, Türkiye Salih, Hakan ve Cenk ile etkili oldu. İlk yarı 1-0 Türkiye'nin üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarı golle başladı. 46. dakikada Salih'in derinlemesine pasında topla buluşan Cenk, kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve ev sahibini 2-0 öne geçirdi. Türkiye'nin ikinci golünden sonra risk alan El Salvador Türkiye kalesinde etkili oldu ama golü bulamadı.
 
Dakikalar 64'ü gösterirken İbrahim'in güzel pasında sağ kanatta topla buluşan Cenk bir kez daha topu filelere göndererek farkı 3'e çıkardı. Türkiye'nin her iki yarıda da birer golünün ofsayt nedeni ile geçerli sayılmadığı maçta başka gol olmazken, 2 gol 1 asistlik performans gösteren Enver Cenk Şahin maça damgasını vuran isim oldu.
 
Maçı 3-0 kazanan ev sahibi Türkiye, ilk maçlar sonunda C grubunda liderliğe yükseldi.
 
Ev sahibi Türkiye turnuvadaki ikinci maçında 25 Haziran Salı günü saat 21:00'de Yeni Rize Stadyumu'nda Kolombiya ile karşılaşacak. Aynı gün saat 18'00'de Avustralya El Salvador ile karşılaşacak.

Türkiye: 3 - El Salvador: 0
 
Stat: Hüseyin Avni Aker
 
Hakemler: Sandro Ricci,  Alessandro Rocha, Emerson De Carvalho, Stephane Lannoy
 
Türkiye: Aykut, İlkay, Ahmet, Salih, Hakan Çalhanoğlu, Cenk, Alpaslan (69' Okay), Ethem, İbrahim (85'Artun), Fatih, Kerim (65' Taşkın)
 
El Salvador: Morales, Olivier, Baumgartner, Jairo, Pena (81' Gonzalez), Coca (55' Romilio), Maikon (74' Granitto), Barahona, Ochoa, Gomez, Mendoza
 
Goller: 9' Salih, 46', 64' Cenk
 
Sarı kartlar: 7' Ochoa (El Salvador), 46' Fatih (Türkiye), 55' Romilio (El Salvador)