Trabzon Anadolu Halı saha Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 9 takımın katıldığı turnuvanın final maçına, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Hacısalihoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban, TSYD Genel Sekreteri Ergun Ata katılırken, çok sayıda gazetecinin eş ve çocuklarıyla izledikleri etkinlikler kapsamında, izleyiciler Trabzon Nejla Hanım Tatlılarından yiyerek final karşılaşmasını takip ettiler.

Murat Kasap’ın yönettiği final maçında, Kuzey Rüzgarından Hamdi Usta (2) Ali Altuntaş ve Özcan İsak’ın gollerine, Tolga Karakurum (2) Furkan Yiğit ve Ömer Altıntaş’ın golleriyle karşılılık veren İlkhaber Gazetesi karşılaşmayı penaltılara taşıdı. Penaltı atışlarında rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Kuzey Rüzgarı, turnuvalar boyunca oynadığı üçüncü finalinde bu kez mutlu sona ulaşmayı başardı.

Hayli görkemli geçen kupa töreninde, maçın hakeminin hediyesini TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, 19 golle gol krallı olan Ali Demiral’ın kupasını TSYD Genel Sekreteri Ergun ATA, Adem Albayrak’a Fair Play ödülünü TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban,  2. olan İlkhaber Gazetesine hediyelerini ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem verirken, ikincilik kupasını ise Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Hacısalihoğlu ve Trabzon İl Gençlik Müdürü Cemaattin Yazıcı verdi. Kuzey Rüzgarına ise hediyelerini Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş verdi. Kuzey Rüzgarına Şampiyonluk Kupası’nı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve merhum Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar’ın ellerinden aldı.
Editör: TE Bilişim