Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Tv Em ekranları şaşırtmaya devam ediyor. Trabzonspor lehine neredeyse yok denecek kadar konunun geçtiği Tv Em'de son olarak Fenerbahçe'nin Şike Konusunda Aziz Yıldırım'ın savunuculuğunu yapan kendisini yazar olarak tanımlayan Aytunç Erkin'in iddiaları gündeme geldi.  

Sanki çok önemli biriymişçesine ekrana çıkarılan Aytunç Erkin'in bu görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Ne zaman yayınlandığı henüz belli olmayan görüntüde Trabzonspor'u ve eski yöneticileri şike yapmakla suçlayan Erkin'in bu açıklamaları bordo-mavili taraftarları güldürdü. 

'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' şeklinde açıklamalarla Fenerbahçe'yi savunan Erkin'e, Trabzonspor Onursal Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Tv Em'in ekranlarını açması ise şaşırttı. 

Yine Yılmaz'ın sahibi olduğu ve Trabzon'un en önemli gazetesi konumunda ki Karadeniz Gazetesinde haklı olarak şikeciler yerden yere vurulurken, ulusal yayın yapan Tv Em'de  ki bu zıtlığa ise bir anlam verilemiyor. 

Bu noktada Aytunç Erkin gibi önemsiz ve sadece belli bir noktaya odaklanmış işileri ekrana çıkarmanın ne anlamı olduğu ve neyin ispatlanmaya çalışıldığı ise ayrıca soru işareti. 

HABERİN VİDEOSU: