HABERTS HABER SERVİSİ - 
Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusu Uğur Demirok Macaristan kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Uzun ve yoğun bir kamp sürecisini geçiriyoruz. Burada daha çok maç temposu ile oynayacağız. Dünde ilk karşılaşmamızı oynadık. Galibiyetle başladık, bunu sürdürmek istiyoruz. Hazırlık maçları da olsa kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekir. Dört maç planlanıyor bunların da tamamını kazanmak istiyoruz.

GENÇ TAKIMA ABİLİK YAPACAĞIZ
Bu sene tabiki de daha farklı bir sezon olacak, daha sahiplenme duygusuyla hareket edeceğiz. Genç bir takımımız var abilik yapmak konusunda elimizden gelenin fazlasını yapmak için buradayız kardeşlerimize de destek olacağız. 

OSMANLISPOR - KASIMPAŞA MAÇINDA Kİ O HAREKETİ
İçimden geçeni yaptım, Trabzonspor oyuncusuydum bunu gittiğim takımda da söylüyordum. Benim kalbim her zaman Trabzonspor ile birlikteydi. O protestoya katılmadım, kendi adıma iyi ki yaptım diyorum bir daha olsa bir daha yaparım. 

Her mevkiide forma için savaşmak olacak elimizden gelenin en iyisini verip hocamızın takdirini bekleyeceğiz. Oynayan oynamayan herkes bu takımda mutlu olmak zorunda. Tecrübeli arkadaşımız Durica'da geldi, Mustafa var ben varım Mustafa Akbaş var. Ersun Yanal ile Trabzonspor çok farklı olacak. Hocamın sistemi ve isteği bizde çok farklı bir Trabzonspor olacağız. Hocamızın isteği doğrultusunda ben ve takım arkadaşlarım herşeyin en iyisini yapacaktır bundan şüphem yok.

MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI HAKKINDA
Orada  bende olmak isterdim oralara yeniden tekrar gitmek için elimizden geleni yapacağız inşallah milli formayı giyerim.

BU SENE FARKLI BİR UĞUR OLACAK
Geçen sene ki Uğur ile bu sene ki Uğur çok farklı. Trabzonspor'a alışkın bir Uğur var artık burada. Çok mücadele eden çok savaşan bir Trabzonspor izleteceğiz. Başarı için elimizden geleni yapacağız. Hemen herşey bir anda olmuyor bazı şeylerin yavaş yavaş oluyor. Hep birlikte taraftarımız ile birlikte yeni stadımıza yeni atmosferimizde kolay kolay rakipleri çıkartmak istemiyoruz.

Çok iyi genç arkadaşlarımız var hem kişilik olarak hemde yetenek olarak geçen sene bu gösterdiler bu sene de bunu göstereceklerini düşünüyorum. Çok iyi bir takım olduk abi kardeş gibi. Yeni gelecek arkadaşlarımızda bize uyum sağladığında çok güzel bir kamp dönemi geçireceğiz. Ersun Yanal ile çalışacakları için çok şanslılar. Kuvvetli olan işi götürür diye düşünüyorum.

FİKSTÜR AVANTAJI
Fikstür olumlu gözüküyor ama sahaya çıkmadan hiç bir maç kazanılmıyor. Rakip kim olursa olsun aynı oyunumuzu sergileyip kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kasımpaşa ile bir çok kez maç yaptık yenmek için sahada olacağız Trabzonspor sahada kazanmak zorunda.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Trabzonspor camiası her zaman yüksek koşullarda ilerler. Her ne kadar biz eski olsak da yeni bir oluşumuz zamanla en iyisini yapmaya çalışacağız.

AVRUPA'DA OLMAMAMIZ AVANTAJ
Avrupa kupalarında yer almamız bizim için elbette avantaj olur. En azından mantalite açısından tek bir hedefte ilerlememiz avantaj sağlar fakat hedeflerimiz hep yukarılar olacak.

CUMARTESİ GÜNÜ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI

Trabzonspor, Cumartesi günü Macaristan ekiplerinden Gyor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma taraftarlara açık olacak ve yerel saate göre 20.00'de başlayacak.




 
Editör: TE Bilişim