Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Ersun Yanal'ın savunmadaki vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Uğur Demirok, kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı. Bu sezon ise savunmada yaşanan hatalar sonrası Ersun Yanal tarafından yedek kulübesine çekilen tecrübeli oyuncu, 2-1 kazanılan A. Konyaspor ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası 3-2 kaybedilen Göztepe maçının 74. dakikasında oyundan alınırken, bordo-mavililerin 3-1 kazandığı Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında da oyundan alınmasıyla formayı unuttu. Uğur Demirok'un savunmada bu sezon görev yaptığı maçlarda Karadeniz ekibi 7 gol gördü.

Uğur kesik yedi ama savunmadaki sorun bitmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş maçları olmak üzere son 3 maçta Uğur Demirok'a görev vermedi. 29 yaşındaki futbolcu söz konusu maçlarda yedek kulübesinde otururken, Trabzonspor ise kalesinde 8 gol gördü.

Yanal'dan şans bekliyor

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok, Teknik Direktör Ersun Yanal'dan şans bekliyor. Geçtiğimiz sezon forma giydiği 28 maçta 6 gol atan ve Durica ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, tecrübeli teknik adamın en çok güvendiği isimlerin başında gelirken, bu sezon ise eski performansına kavuşmak için antrenmanlarda yoğun bir idman programı uyguluyor. Ersun Yanal'ın kendisine forma vereceği günü sabırsızlıkla bekleyen oyuncu bir şans daha bekliyor.

Özel görüşme

0Ersun Yanal, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ve Uğur Demirok ile özel bir görüşme yaptı. T.M. Akhisarspor maçı hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başlayan Karadeniz ekibinde Yanal, Onur ve Uğur ile özel bir görüşme yaparak savunma bölgesinde yaşanan sıkıntılarla ilgili görüştü. Yanal'ın bu görüşmede Uğur Demirok'a hazır olması yönünde telkinde bulunduğu öğrenildi.