Trabzonsporlu futbolcu Uğur Demirok, Beyaz TV'de "Boşnak Saksosu." ırkçı söylemiyle büyük tepki toplayan kanalla yolları ayrılan Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösterdi. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirok, "Seni affetmiyorum Rasim Ozan Kütahyalı." ifadelerini kullandı.  

Beyaz Futbol programında "Boşnak Saksosu." hakaret içerikli ırkçı söylemiyle tepki toplayan ve kanaldan gönderilen Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de Trabzonsporlu Uğur Demirok'tan geldi. Uğur Demirok kendisine ait instagram hesabından şu açıklamaları yaptı: 

"SENİ AFFETMİYORUM RASİM OZAN KÜTAHYALI" 

Türk olduğum kadar Boşnak'ım ve Boşnak olduğum kadar Türk'üm. Ay yıldızlı formayı gururla giymekte olan bir Türk evladıyım. Ağzından çıkan kelimelerin nereye dokunacağını bilmeden sarfediyorsun ve sonunda kimlerin incineceğini bilmiyorsun. Rasim Ozan Kütahyalı, ağzından çıkanlar benimle birlikte tüm Boşnak halkının haklı tepkisine sebep olmuştur. Sade ufak bir özürle de bunun telafisi olmaz -ki, en azından benim için olmayacaktır. Seni affetmiyorum.