Trabzonspor'un Apollon maçında ki yıldız ismi Olcan Adın'ın performansı transfer dedikodularını beraberinde getirdi. Bugün ulusal basında çıkan haberde Olcan Adın'ın ismi Beşiktaş'lı Gökhan Tören'nin alternatifi olarak anıldı. Trabzonsporlu futbolcuların iyi performans gösterdikten sonra bu tür haberlerde isimlerine yer verilmesi büyük tepki çekti.

İşte o haber;
Gelecek sezonun planlamasını da yapmayı ihmal etmeyen siyah beyazlılar sezon sonunda Trabzonsporlu Olcan Adın’ı renklerine bağlamayı planlıyor. Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş’ın takibinde olan bordo mavili başarılı oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs 2015’te sona erecek. Mali disiplinden ödün de vermek istemeyen yönetim, bu sezon olduğu gibi genelde bonservisi elinde olan oyunculara öncelik verse de Olcan için Trabzon’un kapısını çalacak. Kara Kartal bu sezon Tolga Zengin’i 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti.

GÖKHAN TÖRE’NİN ALTERNATİFİ OLACAK

Beşiktaş, Olcan’ın Gökhan Töre’nin alternatifi olarak düşünüyor. Siyah beyazlılarda kiralık olarak oynayan Töre’nin bonservisi için sezon sonunda Rubin Kazan ile anlaşma sağlanamazsa Trabzonlu Olcan ile boşluk doldurulacak. Beşiktaş daha önce de Olcan’ı renklerine bağlamak istemişti. Fenerbahçe’de yılıdızı parlayan 28 yaşındaki Olcan Adın, Antalyaspor ve Karşıyaka’da kiralık oynadıktan sonra 2008’de Gaziantepspor’a gitti. Buradaki başarı performansından sonra Trabzonspor’a tarnsfer olan Olcan Adın, milli takıma kadar yükseldi.
Editör: TE Bilişim