İdmanın ardından Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman ile Bamba özel bir görüşme yaptı. Bamba, bu görüşmenin ardından iki günlük iznini değerlendirmek için Fransa’ya gideceği öğrenildi.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz Kampında devam etti. Bordo-Mavililer bugün kampın son idmanını sabah saat 10:30’da gerçekleştirdi. Kondisyon ağırlıklı yapılan idmanın ardından Trabzonsporlu futbolculara 2 günlük izin verildi. Trabzonspor Pazar saat 16:00’da toplanacakları ifade edildi. 

Kampın son idmanında ise dikkat çeken bir olay gerçekleşti. Kampa son günlerde katılan Bamba ile Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman saha içerisinde özel bir görüşme gerçekleştirdi.  Yapılan görüşmenin ardından ise Bamba, otele dönerken, iki günlük iznini değerlendirmek için Fransa’ya gideceği öğrenildi. Bamba'nın pazar günü Trabzon'a geleceği kaydediliyor. 

Bamba ile Ünal Karaman’ın arasında geçen konuşma merak konusu olurken iddialara göre Bamba’nın takımdan ayrılmak veya kalma üzerinde bir konuşma gerçekleştiği kaydediliyor.
Editör: TE Bilişim