ÜNAL KARAMAN GERİ DÖNDÜ

Şenol Güneş’in çağrısına olumlu yanıt veren Ünal Karaman hazırlık kampında takımın başında olacak.
 
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane futbolcularından karakteri ve kişiliği ile gönüllerde ayrı bir yeri olan Ünal Karaman ligin ikinci yarısında Trabzonspor’da görevinin başında olacak. Trabzonspor'un ayrılışının ardından yokluğu fazlasıyla hissedilmişti.
 
Şenol Güneş ile İstanbul'da görüşüp el sıkışan Karaman'ın kulübede yeniden bir arada olacak Ünal Karaman “Trabzonspor denince akan sular durur. Ekip olarak elimizden gelen gayreti gösterecek ve Trabzonspor’u zirveye taşımak için mücadele edeceğiz” mesajı verdi.
 
Ünal Karaman’ın yeniden Trabzonspor’da görev alacak olması camiada sevinçle karşılandı. Taraftar gurupları ise tam destek vererek “ Ünal hocamızın yeniden aramızda olması bizi çok mutlu etmiştir." şeklinde açıklamasında bulundu.

HaberTS.com olarak ulaştığımız Ünal Karaman'ın yarın Antalya'da top başı yapacağını öğrendik. Şenol Güneş ile yapılan görüşme tamamen abi kardeş diyaloğunda geçtiği ve kesinlikle maddiyatın konuşulmadığı öğrenildi.

BOMBA BİR MESAJ VERDİ

Yarın göreve başlayacak olan Karaman " Trabzonspor formasını benimsemeyen, Trabzon şehrini benimsemeyen, Trabzon'da kalmak istemeyen futbolcular ile yolumuzu ayıracağız. Samimiyet içinde bu takıma ve şehre katkı vermek isteyen futbolcular ile yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim