Trabzonspor'da Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz ile ipler kopma noktasında

Kulüp futbol direktörü Karaman: "Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in kadroya girememesiyle alakalı bir rahatsızlık bulunuyor

Trabzonspor'da Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in, kadro dışı bırakılmasının gündemde olduğu bildirildi.

Kulüp futbol genel direktörü Ünal Karaman,  yaptığı açıklamada, Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in kadroya girememesi ve forma giyememeleriyle alakalı bir rahatsızlığın bulunduğunu ve bu konuda tüm değerlendirmeleri yaptıklarını belirterek, "Bunlarla ilgili net durum gün içinde verilecek. Tamamen kadro dışı demeyi de şu anda doğru bulmuyorum. Gün içinde bir açıklama yapılacak" diye konuştu.

Ligin ikinci haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta taraftarlarla girdiği diyaloğun ardından ağlayarak maçı terk eden Volkan Şen'in bu tavrı, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından eleştirilmişti. Daha sonra Başkan Hacıosmanoğlu ile Volkan Şen görüşmüş ve kapanan olay sonrasında Akhisar Belediyespor maçında bu oyuncu forma giymişti. Akçay'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Limmassol maçı kadrosuna almak istediği Volkan Şen, sakatlığını gerekçe göstermesinin ardından son anda kadrodan çıkarılmıştı.

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Batuhan Karadeniz de bir türlü ilk 11'de kendine yer bulamamıştı
Editör: TE Bilişim