İşte Üni-TS'nin yayınladığı metin;

Büyük Trabzonspor Taraftarının dikkatine ;

Kulübümüzde son zamanlarda yaşanılan saha sonuçları zaten bizleri üzmekteydi. Dün yaşanılanlar ise kulüpte dengelerin değişmesine neden oldu. Kulübümüzün mevcut yönetimi,daha önceki yapılan bütün yanlışlarına rağmen, şike sürecine zarar gelmemesi adına korunmuş ve kollanmıştır. Fakat Şenol Güneş’in istifa kararını kabul ettikten sadece 2 saat sonra takımımız şehre inmeden yeni teknik direktörü Trabzon’a getirerek şeklen yapmış olduğu yanlışa bugünde devam etmiş, ve ‘1461 RUHU’ diye adlandırdığımız, takımımızın geleceğinin yetiştiği bir ‘’YUVA’’ olarak nitelendirdiğimiz pilot takımımızın iki önemli oyuncusunu, anlam veremediğimiz bir şekilde satmıştır.

3 temmuz sürecinde camiayı birleştiremeyerek zaten sınıfta kalmış olan yönetimi, kulübün gerçek sahibi olan taraftarı dikkate almayan yönetimleri ve son iki gündür yapılan duyarsızlıklarından dolayı istifaya davet etmek için 2 Şubat 2013 Cumartesi günü Saat: 14:00’da tüm renktaşlarımızı grup ayrımı yapmaksızın meydan parkında toplanmaya davet ediyoruz.

Bu olay basit bir istifa daveti olarak algılanmamalı kulübün bütün değerlerini hiçe sayan insanların Trabzonspor sırtından geçinmelerinin öne geçilmesi ve geleceğimizin kurtulması açısından son derece önemlidir.Tepkimiz tüm yönetim istifa edinceye kadar sürecektir.

Gidersek şike süreci yönetilemez diye düşünenler bu takımın gerçek sahiplerinin bizler olduğunu unutmasınlar.Biz Büyük Trabzonspor Taraftarı olarak her sürecin altından ‘’Alnımızın Akıyla’’ çıkacağımızı tüm kamuoyuna göstermeye hazırız.

Editör: TE Bilişim