Şu ana kadar Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş ve Ziya Doğan birden çok çalıştıran isimler oldu. Fırtına, Özyazıcı döneminde 4 kez ve Özkan Sümer döneminde ise 2 kez şampiyonluk yaşadı. Bordo-mavilileri en fazla çalıştıran teknik adamların başında ise Şenol Güneş geliyor. Doğan'ın Trabzon'u çalıştığırdığı 2003-04 sezonunda takım Fenerbahçe'nin ardından ligi 2. bitirmişti.

12 GALİBİYET ALDI
Fırtına'nın yeni hocası Halilhodzic, 2005- 2006'da da Trabzonspor'u çalıştırmıştı. Boşnak hoca ile Trabzonspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 30 maça çıktı. 26 kez çıktığı lig maçında 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. 4. kez çıktığı kupa maçında ise Trabzonspor 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

GENÇ BİR TAKIM
Halilhodzic, genç bir Trabzonspor ortaya çıkarmayı hedefliyor. 2011 yılında Cezayir'in başına geçerek başardığı gençleştirme operasyonu sonrası iyi bir takım ortaya çıkaran deneyimli çalıştırıcı, aynı modeli Trabzonspor'da da uygulamayı hedefliyor. Boşnak hoca yaş ortalamasını 25 veya 26'ya indirmeyi hedefliyor.
Editör: TE Bilişim