Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde son dakikada attığı golle mağlup ettiği Metalist Kharkiv karşılaşmasının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Halilhodzic, “Biraz zor ve şanslı bir galibiyetti. Büyük bir maç çıkarttığımızı söyleyemem. Buna rağmen maçı aldık. Zemin de kaygandı. Topu çevirirken çok hatalı hamleler oldu. Kısa bir özet yapmam gerekirse neticeden memnunum ama oyundan değilim” dedi.

Halilhodzic, bir gazetecinin, “Rakibin attığı golden sonra takım panik mi yaşadı?” şeklindeki sorusuna, “Takım halinde 5. veya 6. defa oynuyor ve ilk defa gol yiyoruz. Maç içinde acemice topu rakibe verdik. Bu da rakibin kontratağa çıkmasına neden oldu. Bu maçta bir değil birkaç şeyden memnun değilim. Maçta bir oyuncumuz ilk kez takımla maça çıktı. İlk defa oynama fırsatı bulan bu oyuncumuz galibiyeti de getiren oyuncu oldu. Maç sonrası bana sarıldı. Kendisi için, takıma uyumu için çok iyi oldu” diye cevabını verdi.

“Galibiyet üst tura çıkmanın işareti olabilir mi” şeklindeki soruya ise Halilhodzic, “Umarım ki evet. Kendi evimizde Legia ile oynayacağız. Çok önemli bir maç. İkinci maçı alırsak gruptan çıkma adına çok büyük bir şansımız olduğunu söyleyebiliriz” şeklinde yanıtladı.

Halilhodziç, sakatlıktan çıkan Cardozo'nun fiziksel açıdan hazır olmadığını söyleyerek, "Hazır değildi. Eksikleri vardı. Oynayabildiği süre kadar oynattım" dedi.
Editör: TE Bilişim