Trabzonspor’un yeni hocası olması beklenen Vahid Halilhodzic, bugün Trabzon’a geliyor. Trabzon’a İstanbul aktarmalı gelecek Vahid Halilhodzic, önce Atatürk Havalimanına indi. Burada Halilhodzic'i, önetim kurulu üyeleri ve Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal karşıladı.  

Bordo-Mavililerin gurbetteki etkin taraftar gruplarından Gurbetçi Gençler ve Trabzonlu Gençler Vahid Halilhodzic’i havalimanında karşılamak üzere harekete geçti. İstanbul’da sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar bugün Havalimanında buluştu. Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu Halilhodzic'i havalimanında karşıladı. Taraftarlar Halilhodzic'e 'yuvana hoşgeldin' şeklinde tazühart yaparken ardında meşale yaktı.  

Atatürk Havalimanı taraftar grupları tarafından tezahüratlarla inletilirken coşku ise görülmeye değer. Havalimanından çıkan Vahid Halilhodzic'i taraftarlar coşkuyla karşıladı. Alanda ilgiden yürümekte zorlanan tecrübeli teknik adam ilgiden bir hayli memnun kaldı. 
Trabzonspor'da uzun süredir hiç bir teknik adam böyle karşılanmamıştı... 

Halilhodzic, İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yemekte buluşacak. Ardından ise beraber Trabzon'a gelecekler. Trabzon'da ise saat 00:20'de olmaları bekleniyor.