Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in İstanbul aktarmalı Trabzon’a geldi. 

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic, İstanbul’da akşam yemeğinde bir araya geldiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte özel uçak ile Trabzon’a geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Halilhodzic ve yönetim kurulu üyelerini Trabzon Havalimanında coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi.  

Gecenin ilerleyen vakitleri olmasına rağmen Halihodzic için havalimanına gelen yaklaşık yüzlerce taraftar deneyimli teknik adam lehine sloganlar attılar. 


İLK MESAJINI VERDİ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kendisini bekleyen araca binen Halilhodzic, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gitti.

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon’a geldi. Bordo-Mavililerin yeni teknik direktörünün ilk mesajı: “Sahada görüşürüz” oldu. 

Burada çiçekler verilen Halilhodzic’e taraftarlar, “Vahid Halilhodzic, sözünde duracak Trabzonspor Şampiyon Olacak” şeklinde sloganlar attılar. 
Meşalelerle karşılanan Halihodzic, taraftarları selamlayarak ilk etapta Fransız olarak teşekkür etti. Ardından da taraftarlara ilk mesajını, “Sahada görüşürüz” diyerek verdi. 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği deneyimli teknik adam ilgiden bir hayli memnun kaldı. Ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Halilhodzic, kendisini bekleyen araca binerken araç yoğun ilgiden dolayı uzun süre hareket edemedi. 


Editör: TE Bilişim