Trabzonspor Vahid Halilhodzic’e sonunda kavuşuyor. Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamı açıklamak için Cezayir’in Dünya Kupası macerasının bitmesini bekliyordu. Afrika ekibi önceki akşam Almanya’ya uzatmalarda 2- 1 yenilerek turnuvaya havlu attı. Böylece Halilhodzic’in resmen açıklanmasının önünde bir engel kalmadı. Başarılı çalıştırıcının Trabzon’a geliş tarihi de bir hafta öne alındı. Bosnalı teknik direktörün 10 Temmuz’da Trabzon’da olması bekleniyor. 

İlk isteğini iletti 
Vahid Halilhodzic, Trabzon’a gelmeden önce yönetimden önemli bir istekte bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, “Trabzonspor’a geldiğimde sadece önümüzdekisezon kesin olarak bizimle devam edecek oyuncularla tanışmak istiyorum. Sorunları bulunan, gönderilmesi düşünülen, ayrılmak isteyen futbolcuları benim karşıma bile çıkarmayın. Kampa gerekirse 18-19 kişi gidelim. Ama aramızda en ufak sıkıntı çıkacak bir isim olmasın” mesajını gönderdi.

3 yıllık imza
Bordo-Mavili ekip, Trabzon’a gelmesinin ardından Vahid Halilhodzic için bir tören düzenlemeyi planlıyor. Bu törende Bosnalı teknik direktör 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Ardından Trabzonspor’daki ikinci döneminde, ilk basın toplantısını düzenleyecek.
Editör: TE Bilişim