Baştan diyeyim, ocu veya bucu değil sadece Trabzonsporluyum, söylediklerimden dolayı beni her hangi gruba dahil etmeye kalkanlar olacaktır mahsuru yok. Her kim ne derse desin, benim abdestimden şüphem yok!

Gelelim abdestinden şüphe duyduğum ve bu kulübün marka değerini, taraftar düzenini kısacası herşeyini bozan va acımasızca her geçen gün buna dur diyecek kimsenin olmadığına kanaat getirdiğim inancın mimarlarına.

Muharrem Usta veya İbrahim Hacıosmanoğlu hiç fark etmez. İkisi de görünümde Trabzonspor kulübü başkanlığı makamında oturan iki insan. Zaten burada konu bu büyüklerimizin insani kriterleri değil kulüp yönetme şekli şemalidir. Hacıosmanoğlu döneminde güzel, iyi, has oyuncular geldi gitti. Ekonomik anlamında dar boğaza düştük, eyvallah! Usta döneminde çelimsiz ve yeteneksiz futbolcular aldık, ekonomik anlamda kısıtlama yaptık diplerde geziniyoruz hadi buna da eyvallah. 

Tamam, oyuncuya çok paralar verip harcamalar yapmak bu kulübe bu sene gereksiz diyebiliriz. Lakin 50. yıl sözüne binayen, Ersun Yanal'ı bu takımın başında görmek hepimizi geleceğe dair umutlara yelken açtırırken hani sözünü bile edemediğimiz scout hezimetine uğrattılar bu kulübü.

Kardeşim, kimse sizden hayal satmanızı beklemiyor kaldı ki zaten hayal satanlarla verilen mücadelede koskoca kulübün geldiği nokta bellidir. Bu takımın başına Aziz Yıldırım gelse acaba bu kadar zararı verebilir miydi diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi!

Sayın Başkan!
Kaç kez elini masaya vurup para verdiğin babasının hayrına çalışmayan bu adamlara "kendinize gelin" dedin? Bu takım 7-0 yeniliyor ey Usta, kaç kez siz ne iş yapıyorsunuz dedin bu adamlara? Kusura bakma sindirim sistemi bozuk olan bu oyuncu, yönetici veya aklına gelen her hangi bir yetkiliye gereken neyse yapmak için artık neyi bekliyorsun? Kulüp başkanı olduğun için sanırım bu soruları sana sormam gayet normal! 

Lig de puan tablosunu görünce uykuları kaçan taraftarın psikolojisini ne zaman anlayacaksın ey Usta? Yarın bir gün gidersin paran var güzel yaşantına devam edersin lakin eğer bu kulüp bu sene mevcut sıralamada ki yerini korursa kimin uykularını kaçırdığının işte o zaman farkına varırsın!

Vay halimize kardeşim, neler yazıyoruz bizlerde bile inanamıyoruz!