Yanal’dan futbolculara, "Buradan siz gidersiniz, ben de giderim. Ancak Trabzonspor’a başarı sözü verdik. Bu takımı birlikte ayağa kaldıracağız." Dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal, art arda gelen yenilgilerden sonra bile inancını yitirmedi. Takıma milli maç nedeniyle izin veren tecrübeli hocanın, futbolcuları motive etmeye çalıştığı belirtildi. Yanal'ın, "Buradan siz gidersiniz, ben de giderim. Başka bir takımda iş de buluruz. Ancak Trabzonspor'a bir başarı sözü verdik. Bu takımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Milli maç arasında daha fazla çalışacağız. Sorun varsa, oturup hep birlikte konuşup çözeceğiz" dediği öğrenildi.

UYKULARIMIZ KAÇIYOR
Yanal'ın etkili konuşmasının ardından yanıt veren futbolcuların da Trabzon'a layık olacaklarını söylediği dile getirildi. Oyuncuların da Yanal'a, "Hocam, tabi ki dedikleriniz çok doğru. Aldığımız sonuçlar bize hiç yakışmıyor. Trabzonspor camiasının bizlerden çok şey beklediğini biliyoruz. Üst üste maçlar kazanıp Trabzonspor'u normalleştireceğiz. Uykularımız kaçıyor" dedikleri belirtildi.
Editör: TE Bilişim