Büyük umutlarla Bursaspor’dan transfer edildi. Bonservisine 8.5 milyon TL ödendi. Ancak bir türlü beklentileri karşılayamadı, devre arasında takımdan ayrılma noktasına geldi. Volkan Şen için Trabzon macerası tam bitti denilirken, Tolunay Kafkas’ın göreve gelmesiyle her şey bir anda değişti.

25 yaşındaki oyuncuyu kazanmak için elinden geleni yapan deneyimli çalıştırıcı, son haftalara girilirken amacına ulaştı. İlk 11’de düzenli olarak oynattığı Volkan, yaptığı patlamayla Fırtına’nın ligde üst sıralara çıkmasına ve kupada finale kalmasında büyük katkı sağladı. Adını, Tolunay Kafkas’ın en güvendiği oyuncular arasına yazdırdı. Başarılı teknik adamın olumlu etki yaptığı bir diğer isim ise Olcan Adın oldu. 27 yaşındaki oyuncu, Şenol Güneş döneminde de zaman zaman çok iyi maçlar oynamasına rağmen bir türlü istikrar yakalayamadı. ‘Manevi babam’ dediği Kafkas’ın göreve gelmesi ona da yaradı. Kritik maçlarda attığı goller ve sergilediği performansla takımına büyük katkı yaptı. En önemlisi, yakaldığı formda sürekliliği sağladı. Volkan’la birlikte kanatlardan geliştirdikleri ataklarla adeta rakiplerin korkulu rüyası haline geldi.

Ligin son haftasındaki Galatasaray ve kupa finalindeki Fenerbahçe mücadeleleri öncesi iki yıldızın form tutması, hem Tolunay Kafkas’ı hem de taraftarları fazlasıyla sevindirdi.

Editör: TE Bilişim