Trabzonspor'Da Volkan şen krizi devam ediyor. 120 bin Euro’mu verin!


Performansı ile sürekli eleştirildi, adeta krizlerin adamı oldu. Rize maçında taraftarla tartışıp sahayı terk eden Volkan, kendisine sahip çıkan Akçay’a bile tavır yapınca kadro dışı kaldı.

Oynadığı dönemde geciken ödemeleri hiç sorun yapmayan Volkan Şen, kadro dışı kalınca soluğu avukatının yanında alıp kulübe ’15 gün içinde 120 bin euromu ödeyin’ ihtarı çektirdi.

BİR BU EKSİKTİ!

Ligde ve Avrupa’da iyi bir hava yakalayan Trabzonspor’da kendi içinde en büyük sıkıntıyı yaşıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından borç yükü ile karşı karşıya kalan bordo-mavililer, Musampa’nın yayın gelirlerine el koydurmasının ardından, eski yönetici Temel Soyyiğit’in alacağına karşılık kulübü icraya vermesiyle sarsılmıştı. Normal ödemelerin yanı sıra ilk olarak Musampa sorununu çözen yönetim, Soyyiğit ile yaşanan sıkıntıyı aşmaya çalışırken şimdi de Volkan Şen’in kulübe çektiği ihtar ile şok oldu.

KADRO DIŞI KALINCA

Ligin ikinci haftasındaki Rizespor maçında taraftarlar ile yaşadığı diyalog sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biletini kestiği ancak teknik ekibin ve takım arkadaşlarının arkasında durması ile takımda kalan Volkan, düzenlediği basın toplantısında da herkesten özür dilemişti. Ancak teknik direktör Mustafa Akçay’a bile kadroya gidemediği için tavır yapıp “sakatım” diyen Volkan Şen, şimdi de Trabzonspor’a 120 bin euroluk alacağı için ihtar çektirdi. Avukat aracılığı ile Trabzonspor ihtar çektirip alacağını 15 günlük süre içinde isteyen Volkan konusunda yönetimin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.