"Trabzonspor'da mutluyum"

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Volkan Şen, adının Beşiktaş’la geçmesinin kendisini ilgilendirmediğini, Trabzon’da mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un kamp yaptığı Münih’te Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtlayan Volkan Şen, kampın takım için çok olumlu geçtiğini ifade ederek, "Sakatlıklar azdı. Herkes çok istekli, çok arzuluydu. İyi çalıştık. Kampın da son günlerine girdik. Kampın uzun olması takımda zorluklar çıkardı. Ama bunların hiçbiri problem değil. Her şey çok iyi gidiyor. İnşallah bu kampın meyvesini ligde alacağız" dedi. Volkan kendi formunu yükseltmek için de elinden geleni yaptığını ifade ederek şunları söyledi:

"Kampta çok iyi çalışıyorum. Hocamın dediklerini harfiyen yapmaya dikkat ediyorum. Her gün üzerine koymaya çalışıyorum. Çünkü bu sezon çok iyi işler yapmak istiyorum. Geçen sezon beklentilere cevap verememiştim. Bu sene her şey benim adıma iyi gidiyor. Umarım ligde de bu devam eder. Bu formunun sadece 3–5 maça değil lige yayarım umarım."

Beşiktaş ile Trabzonspor’un Volkan Şen – Mustafa Pektemek takasıyla ilgili görüşmesi konusunda da görüşlerini açıklayan Volkan, "Beşiktaş’la alakalı konuşmak yanlış olur. Trabzonspor’un kontratlı futbolcusuyum. Sonuçta görüşüyorlarsa da kulüpler görüşüyordur. Kendi adıma Trabzon’da çok mutluyum, çok rahatım. Şehir, taraftar ve futbolcu arkadaşlarım olsun hiçbir sıkıntı yok. Sadece burada başarılı olmak istiyorum" dedi.