Volkan Şen, Beyaz TV Spor Servisi müdürü Ertem Şener'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu Volkan Şen, bordo mavililerin hocası Şenol Güneş ile yaşadıklarından, sakatlık sorunu ve transfer tekliflerine kadar bir çok önemli konduda açıklamalarda bulundu.

İşte o söyleşi;

VOLKAN SON DURUMUN NEDİR ? TRANSFER DÖNEMİDE YAKLAŞIYOR NE OLACAK SENİN DURUMUN ?
"Ben oynamak istiyorum, Oynamak istediğim içinde biliyorsun burası da küçük bir şehir, insanların kafasında hemen soru işaretleri oluyor. Herkes bana ayrılıp ayrılmayacağımı soruyor şehirde. Ben Şenol Hoca ile de her gün görüşüyorum. Diyorum ki hocam ben oynamak istiyorum oynamak için ne yapmam lazım ? Çünkü 1,5 yıl oldu Trabzon’a geleli hep sakatlanıyorum"

ŞENOL GÜNEŞ VE YA YÖNETİMLE ARANDA BİR PROBLEM VAR MI ?
Şenol Güneş ile aramda hiçbir problem yok. Trabzon’da yaşadığım tek sıkıntı oynamamak, oynamadığım için rahatsızım, Ben sadece oynamak istiyorum. Benim ne kulüple nede hocayla problemim yok. Burada uzun yıllara kalacağımı düşünerek ev bile aldım ben Trabzon’da"

BEŞİKTAŞ’IN SANA TEKLİFİ DOĞRU MU ?
"Benim direk bir görüşmem olmadı. Burada sözleşmem var, Menajerim ilgileniyor transfer olaylarıyla. Benim Samet Hoca ile 5-6 yıllık bir mazim var, bu süre zarfında hep görüştüm Samet Hoca ile o yüzden böyle dedikodular çıkıyor. Menajerim birkaç kulüple görüşüyor. Çünkü oynamayacaksam zaten ayrılacağım. Kalmam hem bana hem de kulübe zarar."

PEKİ NEDEN FORMA ŞANSI BULAMIYORSUN ?
"Aslında sakatlığım geçti, bende neden oynamadığımı tam olarak çözemiyorum. Şenol Hoca bana devamlı formsuz olduğumu ve çok çalışmam gerektiğini söylüyor. Şu an idmanlarda çok çalışıyorum çok koşuyorum yine de kadroya giremiyorum"

FATİH TERİM SENİ İSTEDİ Mİ ?

"Yok öyle bir şey, Trabzonspor’a gitmeden önce Galatasaray’ın beni istediği doğru ama şu an bir teklif yok. Şimdi bir teklif varsa bunu ilk kez sizden duyuyorum."

BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTER MİSİN ?

"Tabiki isterim, eğer kulübümle anlaşılırsa isterim. Samet Aybaba’da orda benim için iyi olur."

HANGİ TAKIMLISIN, BEŞİKTAŞ’I MI TUTUYORSUN ?
"Hayır"

HANGİ TAKIMLISIN ?
"Ben çocukluğum dan beri Galatasaraylıyım "

ERTUĞRUL SAĞLAM İLE ARANDA BİR PROBLEM VAR MI ?
"Sıkıntı var ama nasıl bir sıkıntı anlatayım. Bir anda çok değişti Ertuğrul hoca, Bana kampta kal dedi ertesi gün göndermek istedi. O arada ne olduğunu bilmiyorum. Onun haricinde Ertuğrul hoca ile ne tartıştım ne de kavga ettim."