Bordo-Mavili oyuncu Volkan Şen’in dizinde yırtık var. Ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olursa 6 ay sahalardan uzak kalacak. Ama bugünkü durum ise çok farklı. Oynatılmadığı için ‘Sakatım’ diyor

Trabzonspor’da bu sezon ligin ikinci haftasından sonra kriz yaratan Volkan Şen’in sakatlık durumunun gerçeklerini araştırdık. Çaykur Rizespor maçında maçı ağlayarak terk ettikten sonra yönetim ile Teknik heyet arasında sorun yaratan Volkan Şen’in son 3 maçta sakatlığını bahane ettiği belirtildi. Trabzonspor’da Başkan Hacıosmanoğlu’nun da telkinleri ile kadroya alınmayan Volkan Şen’in dizinde yırtık olduğu ve ameliyatla bu sakatlığından kurtulması gerektiği belirtildi.

SAKATLIĞI BAHANE EDİYOR
Bu ameliyat sonrası 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Volkan’ın bu ameliyata yanaşmadığı öğrenildi. Sakatlığının kendisini çok zorlamadığı için maçlarda oynayabilecek durumda olan Volkan Şen’in son 3 karşılaşmada da kadroya alınmadığı için sakatlığını bahane ettiği ifade edildi. Volkan Şen’in devre arası yada sezon sonu için kadrodaki durumuna göre ameliyat olup olmama konusunda karar vereceği ifade edildi.