Trabzonlu oyuncu, "Bazı taraftarlarla yıldızım hiç barışmadı. Her maçta küfürler ediliyordu. Ama eşim ve kızıma karşı da edepsiz kelimeler söylenince dayanamadım" diye konuştu.

Küfüre isyan eden Volkan Şen içini döktü. Çaykur Rizespor maçında tribünden gelen tepkilerden sonra sahayı ağlayarak terkeden bordo-mavili oyuncu, yakınlarına dert yandı. Tepkisinin sadece bu maç nedeniyle olmadığını vurgulayan yıldız futbolcu, “Trabzonspor’da oynamaya başladığımdan beri bazı taraftarlarla nedense yıldızım barışmadı. Hemen her maçta bana karşı ağır hakaretler edildi” şeklinde konuştu.

"DAYANACAK GÜCÜM KALMADI"

Çaykur Rize maçına kadar hep sabrettiğini belirten Volkan, “Bana, eşim Viktoria’ya ve yeni doğan kızım Melek’e karşı ağza alınmayacak, edepsiz kelimeler kullandılar. Eşimin, çocuğumun ne günahı var? Ben de dayanamadım ve bu tepkiyi verdim. Benim yerimde kim olsa, böyle davranırdı. Şimdiye kadar hep alttan almaya çalıştım, ama bir yere kadar. İşin içine ailem de böyle girince dayanamadım” ifadeleriyle dert yandı.

"BAŞKAN'IN AÇIKLAMALARINA ŞAŞIRDIM"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarına çok şaşırdığını da kaydeden Trabzonsporlu oyuncu, “Doğrusu bunu beklemiyordum. Herkes tepkimi anlayıp, bana hak verirken, başkanımız faturayı bana çıkardı. Onun görüşü de böyle, yapacak bir şey yok. Artık burada oynamam çok zor. Başka bir takıma gitmek için yönetimin izin vermesini bekliyorum” diye konuştu.

FUTBOLCU MESLEKTAŞLARI DESTEK ÇIKTI

İnsanlar şanları ve şerefleri için yaşarlar. Aile kutsaldır. Kimsenin kimseye hakaret ve küfür etme hakkı yoktur. Bu tür olaylar zaman zaman yaşanmaktadır. Milli forma altında mücadele edenlere bile küfürler çok fazla edildi.Volkan çok genç bir futbolcu. Ona yapılan hoş bir olay değil. Ama sahayı terk etmeyip ona bunu yapanlara oynayacağı futbol ile ders verse daha iyi olurdu. -Semih Şentürk

"HAREKETİ SIKINTILARIN PATLAMASI"

İnsanlar “İki topa vurup milyonları götürüyor”, “O kadar paraya ben de koşarım” derler.” Aslında sahada ne olduğunu, anlamazlar. Volkan’ın olayını sadece önceki geceye bağlamak yanlış. Bu onun Trabzon’a geldiğinden bu yana çektiği sıkıntıların patlamasının sonucu. Herkes kendini onun yerine koysun. Trabzonspor Başkanı çok erken ve agresif bir konuşma yaptı. Bence yanlış. 
Editör: TE Bilişim