Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in Volkan Şen ile Olcan Adın’ı bu akşam oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna almamasına Volkan Şen’in menajeri Hakan Korkmaz’dan twitter üzerinden tepki geldi. 
Menajer Hakan Korkmaz, kendisine ait “hakankorkmaz06” adlı twitter hesabından bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda yer almayan Volkan Şen ve Olcan Adın’ın 18 kişilik kadroda yer almaması ile ilgili olarak “Trabzonspor’da Olcan Adın ve Volkan Şen bu akşam ki maçın 18 kişilik kadrosunda yok. Şenol Hoca kendini kurtarmak için her şeyi yapıyor. Yazık” eleştirisinde bulundu.
 
Twitter’den daha sonra mesajlarını sürdüren Korkmaz, “Geçen hafta varlarsa bu haftada olmaları lazımdı, performans olarak çok gerideler ama günah keçisi ilan edilmeleri yanlış” , “Trabzonspor Kulübü çok büyük bir camia ve taraftarının büyüklüğü tartışılmaz yönetim hoca futbolcu ve taraftar aile gibidir, Trabzon’da” ve “Takım başarılıysa bütün aile başarılıdır, başarısız ise bütün aile başarısızdır.
 
Kişiler gelip geçer, Trabzonspor hep kalır bunu unutmayın” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim