Trabzonspor, hafta sonu Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idman ile devam etti.  Bugün yapılan idmanda en çok merak edilen konu ise kadro dışı bırakılan Batuhan ve Volkan Şen’in idmana katılıp katılmayacağı oldu. 
Ancak Trabzonspor’un bugün ki idmanı taraftara ve basına kapalı olarak yapılınca bu soru cevapsız kaldı. Bordo-Mavililerin internet adresinde idman ile ilgili verdiği bilgilerde ise, “Takımımız Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını 15.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü” ifadeleri yer aldı. 

Daha önce ki bilgilerde idmanlara katılan ve ayrı çalışan futbolcularla ilgili bilgiler verilirken, kadro dışı olayıyla ilgili henüz resmi internet sitesinden bir bilgi verilmemesi ise dikkat çekti. 
Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, konuyla ilgili sabah gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bunlarla ilgili net durum gün içinde verilecek. Tamamen kadro dışı demeyi de şu anda doğru bulmuyorum. Gün içinde bir açıklama yapılacak" diye konuşmuştu. 

Ancak konuyla ilgili henüz resmi internet sitesinden bir açıklama yapılmadı. Gün içerisinde Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakır, “Hocamız Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'i kadro dışı bırakmakla isabetli bir karar vermiştir. Volkan Şen'in Çaykur Rizespor karşısındaki davranışında ötürü biz yönetim kurulu olarak zaten bir ceza alması gerektiğini belirtmiştik. Hocamızın olaya duygusal yaklaşması ve oyuncuyu kazanma isteği nedeniyle o dönemde bir ceza almadı ve devam etti" şeklinde açıklama yapmıştı.
Editör: TE Bilişim