Bordo-Mavili yönetim Vahid Halilhodzic ile fesih işlemlerini çözdüğü anda bu konuda gereken açıklama yapılacak.

Bu arada bekleyiş sürerken bu transferin perde arkasında ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Prandelli'yi göndermeyi düşünen Galatasaray yönetimi adına Ersun Yanal'a ilk teklifi Abdurrahim Albayrak götürdü.

Fakat bu görüşmenin bir tekliften çok, "Hocam bizimle çalışmak hakkında ne düşünüyorsun?" yönünde bir soru olduğu belirlendi. Tecrübeli teknik adam ise Galatasaray'ın Mayıs'ta yapılacak seçimini bahane edip, "mali yapısından çekindiği" için teklife mesafeli yaklaştı.

Bu teklifin ardından Yanal ile ön görüşmeyi eski Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas aracılığıyla yapan ve olumlu cevap alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu devreye girdi.

Hacıosmanoğlu, "Kadro bu. Kimsenin beş kuruş alacağı yok. Var diyen de yalan söyler. Devre arasında 1-2 transfer yeter, ben bu takımda başarılı olurum dersen, seninle çalışmak isterim" diyerek Yanal'a ilk teklifi götürdü.

Yanal da bu öneriye, "Takımda eksik görmüyorum. Transfere bile ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Biraz dostluk, biraz disiplin, biraz da kondisyonla bambaşka bir takım olunur" cevabını verdi.

Bunun üzerine Hacıosmanoğlu'nun da, "Sen hazırlıklarını yap, bizden haber bekle" yaklaşımı sonrasında Yanal apar topar tatil bahanesiyle Dubai'ye gitti. Bu arada Yanal'ın Trabzonspor'un teklifini kabul etmesinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Aziz Yıldırım'a karşı olan tutumunun da rol oynadığı öne sürüldü. Yıldırım'ın kendisini hakaret eder gibi göndermesine içerleyen Yanal'ın bu durumu çok iyi bir fırsat olarak gördüğü yorumları yapıldı.
Editör: TE Bilişim