Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Antep'te geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırısına değinerek başlayan Yanal " Futbol bizim için öncelikli ama ülkemizin geçtiği bir süreç var, üzüntüyle takip ettiğimiz. Ganziantep'te sivil halka yapılan bir saldırı oldu. Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifa diliyorum. Bu ülkenin bunlara göğüs gerebileceğini biliyorum. Öncelikle Antep'in başı sağolsun." dedi.

Futbolu yeniden canlandırmak istediklerini belirten Yanal "Futbol Trabzon ve ülkemiz için çok önemli. Bizde bunu tekrar canlandırmak ve yaşatmak istiyoruz. Biz takım olarak yeni kurulmuş emeklemekten ayağa kalkıp koşmaya hazırlanan bir takımız. Beklentilerimiz var, sorumluluğumuzu bilerek sahaya çıkacağız. Bugün sahada yine kazanmak için olacağız. Elimizde önemli oyuncular da var oynamayan. Aytaç var mesela önü çok açık. Yine Bero çok genç ve yetenekli. Mustafa Yumlu deneyimli ve çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Mustafa Akbaş kendini geliştirmeye devam ediyor ve önemli bir isim olarak her zaman oynayabileceğini gösterdi. Suk var, önemli bir oyuncu Porto'nun da çok şey beklediği bir isim. Belki kadromuza yeni isimler de katacağız. Burada kulübün menfaatini düşünmek gerekiyor. Almak için oyuncu almayacağız. Belki devre arası belki sezon sonu alacağız." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim