50.yılda şampiyonluğa dümen kıran Trabzon’da Yanal, havaya girmek için zorlu Başakşehir engelini deplasmanda geçmeyi amaçlıyor. Çünkü şampiyonluk için İstanbul’u yıkmak gerekiyor F.Bahçe’yi elinden kaçıran Trabzon’da Yanal, “Büyük hedefler için büyük maçlar güç gösterisidir. Başakşehir’i ve sonrasında zirvedeki diğer rakiplerimizi devirip hedefe doğru yürüyeceğiz” dedi

GÖZDAĞI VERECEK

Yanal, İstanbul’u yıkmaya kararlı. Ligde ilk 4 maçta 7 puan toplayan ve son G.Birliği galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor’da Teknik Patron Ersun Yanal, yarın deplasmanda oynanacak olan Başakşehir maçına büyük önem veriyor. F.Bahçe’yi İstanbul’da elinden kaçıran bordo-mavililerde Yanal, zirve adayı güçlü rakipleri Başakşehir’i devirip hem havasını bulmak hem de şampiyonluk yolunda İstanbul takımlarına gözdağı vermek amacında.

İSTİKRARLI BAŞARI

Yanal, “Kemik bir kadromuzun üzerine önemli transferler yaptık. İstikrarlı başarı için istikrarlı bir kadro şart. Biz de Trabzonspor olarak gelecekte başarıları sürekli hale getirmek istiyoruz. Tabi ki takım olma kimliği hemen ortaya çıkmıyor. Ama bu yolda geçen yıl devre arasından beri önemli mesafe aldık. Sezon başı transferleri de kadroda derinlik ve zenginlik yarattı. F.Bahçe ve Göztepe maçları sonrası G.Birliği karşısında alınan galibiyet ve mücadeleci ruh bizim asıl ışığımız” dedi.

BÜYÜK HEDEFLER İÇİN

“Büyük hedefleri istiyorsak, büyük maçları kazanmamız gerekiyor” diyen Yanal, Başakşehir’in bu ligin kaliteli ve kendini ispatlamış güçlü ekiplerinden olduğunu ifade ederek, “Eğer hedefi büyük koymuşsanız, büyük maçlarda buna karşın iyi sonuçlar almalısınız. F.Bahçe karşısında galibiyeti kaçırdık ama Başakşehir karşısında kazanarak iddiamızı ve gücümüzü ortaya koymak istiyoruz. Trabzonspor bu sezon zirvenin iddialı takımlarından. Bunu herkes zamanla görecek” dedi.