Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal karşılaşma sonrası transfer haberlerinin takımı olumsuz yönde etkilediğini ve bu işin artık biran evvel sonlanması gerektiğini söyleyek mağlubiyetin faturasını yönetime kesti.

İŞTE YANAL'IN MAÇ SONU SÖZLERİ;

“Oyunun son 10-15 dakikası dışında oyunu açacak, sonucu alacak, oyun baskısını ve pozisyon zenginliğini diğer dakikalarda maalesef çok fazla yapamadık. Topun daha fazla bizde kalmasına rağmen bu konuda kısıtlı kaldık. Son 15 dakikada risk aldık ancak golü bulamadık. 

Gündeme gelen birçok konu var. Transferin konuşulduğu böyle bir dönemde bu konuyu gündemimiz dışında tutup oyuncularımızın kendi işlerine konsantre olmaları gerekiyor. Bazı oyuncuları bu konuda fazlasıyla içeriye atamadığımızı düşünüyorum. Bunu bugün fazlasıyla hissettik. Ama şu bir gerçek ki biz bu oyunun güzelleşmesi adına katkılarımızı sürdürmek için her türlü söylemi gerçekleştirmek istiyoruz. 

Hakemimizin mutlaka bu maçın önüne geçecek kararları vardı ama çok fazlasıyla irdelemiyoruz. Maalesef bu sene çok tartışılacak bunlar. Sezon başında bu kadar çok tartışmanın nedeni onların da sanıyorum kendi içlerindeki problemleri halledememelerinden kaynaklanıyor. Yoksa yetenekli ve becerili hakemlerimiz var ama maalesef onlar da hazır değiller. Bugün de hazır olmadıkları bir sayfayı kapattılar. Umarım onlar da biran önce lige hazır olurlar.”