Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, ligde 5 Ocak Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçını kazanarak puanlarını 14'e çıkarmak istediklerini söyledi.
 
Özdeş, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, son iki haftada elde ettikleri 6 puanın tüm camiayı mutlu ettiğini bildirdi. 
 
Ligde bu hafta sahalarında Trabzonspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Özdeş, "Trabzonspor maçını kazanarak puanımızı 14'e çıkarmak ve yarışın tam ortasına girmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum" dedi. 
 
Özdeş, Balıkesir'de rakip takımlar için zor şartların mevcut olduğunun altını çizerek, "Tribün desteğiyle çok iyi bir enerji oluşturuyoruz. Taraftarımız maça gelerek yine bize destek olsun istiyorum. Kazanmak için rakipten daha istekli oynayacağız. Dikkatli de olmalıyız. Çünkü ligin en iyi takımlarından birisi Trabzonspor. Umuyorum bu hafta da bu coşkuyu sergileyip istediğimiz 3 puanı alacağız" ifadelerini kullandı.
 
"Ersun hocam ile ilk defa karşı karşıya geleceğiz"
 
Bir gazetecinin "Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile daha önce birlikte çalıştınız. İlk defa karşı karşıya geleceksiniz. Neler hissediyorsunuz" sorusuna Özdeş şu yanıtı verdi:
 
"Ersun hocam ile daha önce milli takımla beraber 3 takımda çalışmıştım. İlk defa karşı karşıya geleceğiz. Birbirimizin taktiklerini tahmin edebiliriz. Futbolda taktik bilmekten çok felsefe bilmek önemli. Evet, birlikte çalıştık ama maçın bu anlamda bir önemi yok. Beni takımımın durumu ilgilendiriyor. İstediğim, maçı takımımın kazanması."
 
Özdeş, sakat olan Nuno Andre'nin Trabzonspor maçı kadrosunda yer alamayacağını, tedavileri süren Hasan Hatipoğlu ve Uğur Akdemir'in bu karşılaşmaya yetiştirileceğini sözlerine ekledi.