Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Adanaspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Ersun Yanal'ın flaş röportajdaki sözleri...

"Trabzonspor'un hedeflerini, beklentilerini bir yana koyduğumuzda karşılayacak sonuçlar değil. Futbol eşittir sonuç, bu kültür hızlıca gelişti ve acımasız bir skor kültürü oluştu. Trabzonspor'un hedefleri ve beklentileri içerisinde bu galibiyet sevinci ama önümüzde zorlu bir dönem var. Sezon sonuna kadar önümüzde zorlu bir dönem var, bir iki maç değil."

"İSİMLERİNİ 2-3 HAFTADA ÖĞRENEN BİR KADRO"

"Birçok dinamiklerini ayarlamaya çalışan bir takım. Bu bir zaman içerisinde düzelecek iş. Yönetim, camia, başkanla geçirilebilecek bir iş, meşakkatli bir yol. Trabzonspor, 60 oyuncusunu uzaklaştırıp, 4 oyuncu transfer edip, kampta dahi 7-8 oyuncuyla buluşup, isimleri dahi 2-3 haftada öğrenen bir kadroya sahibiz. Bütün bunların hepsini bir anda yapmak mümkün değil.

 "4-5-6'INCI OLSAK DA TARAFTAR MUTLU OLMAYACAKTI"

"Buraya her gelişimde söyledim. Zor bir uğraş. Trabzonspor'un arka planında yazanlar yüzünden yapamadıklarımız oldu. Şimdi daha yumuşak bir dönemdeyiz. Bir takım yetenekli oyuncularımızın daha verimli olması için zamana ihtiyaç var. Trabzonspor bugün 4-5-6'ıncı olsa da taraftar mutlu olmayacaktı. Trabzonspor taraftarı, zirveye yarışabilecek bir takımı sahada görmek istiyor."

"KARİYERİMİ RİSKE ATTIM, TRABZONSPOR'A DEĞER"

"Ben kariyerimi riske attım ama Trabzonspor'a değer. Türkiye futbolu açısından çok önemli bir yeri işgal ediyor Trabzonspor. Bence önümüzdeki süreç de inişler olacak ama sabrederek Trabzonspor'u en iyi şekilde geri döndüreceğiz."

"MÜJDELERİMİZ OLACAK"

"Transferin ötesinde Trabzonspor'un doğru atılımlar yapması gerekiyor. Stadytum içierisinde doğru isimler var. Mesai sonunda müjdelerimiz olacak. Müjdeler, ertesi gün her şeyi değiştirmeyecek. Bir zaman dilimi içerisinde her şey gerçekleşecek. "