Trabzonspor, Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş’la yapacağı kritik maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın dün sabah yapılan idmandan hemen önce yardımcılarıyla bir araya geldiği ve Beşiktaş’ın Napoli karşısındaki son durumu ile ilgili brifing aldığı öğrenildi.

Deneyimli çalıştırıcının elde edilen veriler doğrultusunda sürekli rotasyona uğrayan Beşiktaş kadrosu üzerinde değil de oyun yapısı üzerinde yoğunlaştığı belirtildi.

İtalyan ekibi karşısında kontrataklarıyla etkili olan Siyah-Beyazlılar karşısında erken gol aramayı planlayan Fırtına, orta alanda rakip kontralarına önlem alacak. Beşiktaş’ın ilk 20 dakikada hücum gücünü kırmanın hesaplarını yapan Yanal, kanat organizasyonları ile de Kartal’ın savunma hattını delmeye çalışacak. 

Castillo geri dönüyor

Kritik maçta sakatlığını atlatan Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu Fabian Castillo’ya şans vermesi beklenen Ersun Yanal’ın, diğer tarafta ise Bero’yu kullanmayı düşündüğü öğrenildi. Öte yandan son idmana sakatlığı bulunan Güray Vural’ın katılmadığı öğrenildi. Fırtına, cumartesi günkü maçın hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.