13 Ağustos’a kadar Macaristan’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Trabzonspor, şu ana kadar 4.Lig takımı Gerasdorf ve 3.Lig ekibi OKI Györi ile karşılaştı.

Her iki rakibini de zorlanmadan geçen Bordo-Mavililer, bugün MTK Budapeşte, 4 Ağustos’ta Gyirmot Györ ve 7 Ağustos’ta El Tadhamon takımlarıyla kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Ersun Yanal ise öğrencilerinin gerçek seviyesini görememekten şikayetçi. Kalan 3 maçta karşılaşacakları rakiplerinin de zayıf olduğunu yönetime ileten Yanal, 2 güçlü takımla maç ayarlanmasını istedi.

Bordo-Mavili idareciler bu konuda temaslara başlarken, henüz rakip bulunamadı. Neredeyse tüm Avrupa ekipleri maç programlarını aylar öncesinden belirlediği için Trabzonspor köşeye sıkıştı.

Tempoyu artırdı

19 Ağustos’ta başlayacak lig öncesi takımı tam anlamıyla sezona hazırlayamama tehlikesiyle karşı karşıya kalan teknik direktör Ersun Yanal, antrenman temposunu iyice artırmış durumda.

Tecrübeli hocanın bir yandan da gözü yeni gelecek transferlerde.

Üçüncü maç bugün

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki 3. hazırlık maçını bugün Macaristan Ligi takımlarından MTK Budapeşte ile TSİ 19.30’da oynayacak. Daha önce Gerasdorf’u 6-1, Györi ise 2-0
mağlup eden Fırtına’da hemen her oyuncunun şans bulması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın özellikle genç isimlere daha fazla forma süresi vereceği öğrenildi.

Fırtına durmuyor!

Bordo-Mavililer, Macaristan kampında günde çift idman yapmaya devam ediyor. Sabah çalışmasında ilk 20 dakikalık bölüm basın mensuplarına açılırken, futbolcular taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

İdmana sakatlığı bulunan Aytaç Kara katılmazken, Muhammet Beşir takımdan ayrı düz koşu yaptı. Akşam yapılan çalışma ise kondisyon ağırlıklıydı. Teknik direktörErsun Yanal oyuncularının adeta pestilini çıkarttı!