Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli'ye bundan sonra ki turlarda başarı diledi. Yanal, " Rakibimize bundan sonraki turda başarılar diliyorum. Güçlü bir rakiple oynadık. İlk maçta aldığımız skor bizim için ikinci maçı oldukça zor bir hale getirmişti. Bir yerde bugün prestij karşılaşmasına çıkmıştık." dedi.

Takımın eksikliğine dikkat çeken Yanal, "Çok eksik bir takımız. Yaklaşık 18 – 19 oyuncu transferiyle yeni kurulan bir takım ve bu takımın oyuncularının bir kısmının sakatlığı, aradaki Afrika Kupası, bir kısmının UEFA listesine yazılamaması bu karşılaşmanın sonucunu belirleyecek alt nedenler oldu. İstediğimiz kadro ile mücadele edebilseydik karşımızdaki rakibimizle daha zorlu bir mücadele edebilirdik" diye konuştu.

 İlk maça oranla bugün Mehmet Ekici'yi kullandıklarına dikkat çeken Yanal, "İlk maçtan farklı olarak bugün Mehmet Ekici’yi kullanabildik. Onun dışında aynı kadro ile sahaya çıktık. Bugün biraz daha dirençliydik ve biraz daha oynamaya çalıştık" dedi.