Teknik direktör Ersun Yanal, zorlu randevu öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, “Bu mücadele bizim için çok kritik. Her maçı kazanmak için oynadığımızı herkes biliyor. 90 dakika boyunca galibiyeti kovalayacağız” dedi.

Trabzonspor’da göreve geldikten sonra takımı ayağa kaldıran teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş maçının sonucunun kendileri için çok kritik olduğunu söyledi. Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili olarak, “Alternatif bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama Keçiörengücü maçında takım olarak kazanma tavrının ortaya konmadığı görüşündeyim” diyen Yanal, şu an akıllarının sadece Beşiktaş mücadelesinde olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlılar’la oynayacakları karşılaşmanın çok farklı olacağını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Oradaki atmosfer farklı bir şey. Göreve başladığımda liderle 15 puanlık fark vardı aramızda. Pazar günkü (yarın) karşılaşma da puan farkının açılacağı ya da kapanacağı maçlardan biri” diye konuştu. 

‘Güzel futbol da gerek’

“Her maçımızı da kazanmak istiyoruz” diyen Yanal, “Sonuçta güçlü bir rakiple oynayacağız. Ama bizim her maçı kazanmak için oynayacağımızı artık herkes biliyor. Tempolu oynayacağımız, galibiyeti 90 dakika kovalayacağımız biliniyor. Biz de en az Beşiktaş kadar iddialıyız ve kazanmaya yakınız. Şansları eşit görüyorum. Fırsatları değerlendirenin kazanacağı bir mücadele olacak. Ama tabii ki kazanmak kadar güzel bir futbol da oynamak istiyoruz” yorumunu yaptı.
Editör: TE Bilişim