Tecrübeli hoca, “Bu takımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Trabzon’a başarı sözü verdik” dedi. Bordo-Mavililer de Yanal’a hak verip kötü sonuçları telafi edeceklerini dile getirdi

Deplasmanda Karabük karşısında alınan 4-0’lık ağır yenilginin ardından futbolcularını tek tek arayan deneyimli teknik direktörün, Bordo-Mavililer’i motive ettiği belirtildi. Yanal’ın, “Buradan siz gidersiniz, ben de giderim. Başka bir takımda iş de buluruz. Ancak Trabzonspor’a bir başarı sözü verdik. Bu takımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Milli maç arasında daha fazla çalışacağız. Sorun varsa, oturup hep birlikte konuşup çözeceğiz” dediği öğrenildi.

‘UYKULARIMIZ KAÇIYOR’

Ersun Yanal’ın etkili konuşmasının ardından yanıt veren futbolcuların da Trabzon’a layık olacaklarını söylediği dile getirildi. Oyuncuların da Yanal’a, “Hocam, tabii ki dedikleriniz çok doğru. Aldığımız sonuçlar bize hiç yakışmıyor. Trabzonspor camiasının bizlerden çok şey beklediğini biliyoruz. Sonuna kadar savaşacağız ve üst üste maçlar kazanıp Trabzonspor’u normalleştireceğiz. Biz de aldığımız bu kötü sonuçlardan memnun değiliz. Uykularımız kaçıyor” dedikleri belirtildi.

Kaynak: Habertürk
Editör: TE Bilişim