Balıkesir karşısında son anda Cardozo'nun golüyle berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal maçtan sonra,"Çok mutlumu muyuz sonuçtan? Değil. Oyunu rakibin üstüne yıkmak, oyunu kontrol etmek, oyunun her seferinde kendinde olmasını sağlamak güzel bir şey. Ama bir taraftan Trabzonspor gibi bir takımın yediği iki golü tartışmak lazım. çok amatörce gol yedik. Amatörce maç verdik. Rakibe her alanda üstünlük sürdüğün maçta, son dakikada puan kurtarmak benim hoşuma gitmedi" dedi. 

Transferle ilgili gelen soruya Yanal, "Şuan da yaklaşık 1,5 aylık dönem içinde oldukça önemli tespitlerimiz olduğunu düşünüyorum. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım var aslında. Takımda ki oyunculara baktığımızda bu ahengi doğru yaratmak zorundayız. Bir takım aksaklıklar mutlaka vardır. Her zaman tutacak diye bir şey yok. Maalesef bu organizasyonda sorun oldu ki bu sorunu yaşıyoruz. Bu organizasyonu yapabilecek oyuncular, bizler ve bize destek olacak yönetim var. Oyuncuları doğru insanlarla doğru kişilerle takviye etmek zorundayız. Eksikliklerimizi giderceğiz. Ayın 12'sine veya 15'ine kadar bu durumlar gerçekleşecek. Bu belli olmaz ama 12 veya 15'i gibi transferi gerçekleşeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ersun Yanal'ın basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın başında 2-0 yenik duruma düştükten sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını belirtti.

"Oldukça fazla sayıda eksik oyuncuyla oynadık"

Trabzonspor'un maç tarihinin bir gün öncesine çekilmemesi nedeniyle forma şansı giyemeyen futbolcularından dert yanarak TFF'ye sitem eden Ersun Yanal, "Oyunda üstünlüğü kurmak futbolda bazen hiçbir şey ifade etmiyor. Oyundaki skor ve sayısal üstünlüğü sağlayamadığınız zaman hiçbir şey ifade etmiyor. Bugün oyuna farklı kadroyla çıktık. Belki oyunun kontrolü biraz bizdeydi ama skor anlamında etkinliğin olmadığını gördük. Yaklaşık 12-13 maç oldu, çok farklı kadrolarla çıktık. Bugün oldukça fazla sayıda eksik oyuncuyla oynadık. Bu mazeret değil, 26 oyuncumuz var, bunların hepsini kullanmak zorundayız" dedi.
Editör: TE Bilişim